Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2013




ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Από την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 και έως 31 Μαρτίου 2014 μπορείτε να υποβάλλετε  αίτηση για την χορήγηση του επιδόματος αεροθεραπείας του 2013. Δικαιούχοι του Επιδόματος Αεροθεραπείας είναι όλοι οι άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένοι που ανήκουν στον ΕΟΠΥΥ(Αιμοκαθαρόμενοι – Περιτοναϊκοί – Μεταμοσχευμένοι). Τις αιτήσεις μπορείτε να τις υποβάλλεται :
·      Οι εν ενεργεία ασφαλισμένοι του ΙΚΑ άμεσα και έμμεσα στα τμήματα παροχών των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ που ανήκουν.
·      Οι Συνταξιούχοι(Γήρατος, Αναπηρίας, Θανάτου) του ΙΚΑ θα λάβουν το Επίδομα Αεροθεραπείας μαζί με την σύνταξη του Νοεμβρίου. Όσοι δεν το λάβουν μέσω της σύνταξης του Νοεμβρίου θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στα τμήματα Συντάξεων στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ που ανήκουν.
·      Όλοι οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ άμεσα ή έμμεσα πρέπει να υποβάλλεται αίτηση στο τμήμα Δαπανών του ΕΟΠΥΥ.

Τα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησης είναι :
1.   Ταυτότητα και Βιβλιάριο Υγείας δικαιούχου.
2.   Βιβλιάριο Τραπέζης δικαιούχου.
3.   Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία θα αναφέρει ότι δεν έλαβε και ούτε θα λάβει το επίδομα από άλλο Φορέα Κοινωνική Ασφάλισης και ότι δεν έχει νοσηλευτεί σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα (κρατικό ή ιδιωτικό) άνω των 46 ημερών κατά το χρονικό διάστημα από 1 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου 2013.

4.   Γνωμάτευση που να αναφέρει ότι υποβάλλεστε σε αιμοκάθαρση, περιτοναϊκή κάθαρση ή είσαστε μεταμοσχευμένοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου